De Verleiders – Door de bank genomen

2014–2015 / 2015–2016 / 2016–2017
Initiatiefnemer, schrijver en acteur

DE VERLEIDERS zijn back in business! Door de bank genomen is opnieuw een subtiele samensmelting van fictie en werkelijkheid. Om zowel van te smullen als te gruwelen. De voorstelling gaat over de wereld van ons geld en het beheer ervan. Na twee jaar research in de bankensector blijkt de uitkomst nog verbijsterender dan gevreesd. Door de bank genomen is een achtbaan aan informatie, sketches en monologen: een gitzwarte komedie, recht vanuit de hel. Het zou verschrikkelijk om te lachen zijn als het tegelijkertijd niet zo schrijnend was.

…een must see voor iedere Nederlander… De Telegraaf …een unieke vorm van documentair, satirisch theater…hilarisch theater De Volkskrant …hoogst lachwekkend en huiveringwekkend wáár tegelijk – satire op zijn best NRC Handelsblad Hoe theater je meedogenloos wakker schopt Dagblad van het Noorden …verrukkelijk gepresenteerd en gespeeld… Trouw

Website De Verleiders